Bebisrum · Livet

Men snart…

Eftersom att vi egentligen saknar ett rum till Theo så har han fått en egen liten hörna istället. Jag har spacklat, målat och röjt undan för att han ska få sitt egna lilla utrymme att sova, leka och upptäcka på. Det är långt ifrån ett riktigt rum men just nu fungerar det alldeles utmärkt och under helgen har jag slutat amma på natten helt så det underlättar lite att han inte ligger precis vid min sida. Det känns som en lättnad samtidigt som jag blir alldeles gråtfärdig och känner hjärtat slå varmare och fortare. Det är en ganska stor sak att bara släppa taget om då han på något sätt helt plötsligt känns så stor. Men jag fortsätter att amma honom på kvällen innan läggdags så fejdar vi ut amningen helt så småningom.

Han sover lite bättre och trots att han vaknar någon gång per natt så känns det som att det inte håller i sig lika länge så snart ska vi alla nog ha vant oss vid hans nya lilla plats. För att få plats med hans säng och den lilla byrån var jag tvungen att ge upp en av mina favorit möbler, som tur är kommer den inte flytta så långt utan till min fina syster och hennes sambo. Hur som så tömde jag den och staplade högar på golvet med innehållet som blev stående så ett tag och Tindra tyckte dessa högar var oerhört intressanta så varenda en är flyttad och ommöblerad och det ser väl mest ut som en enda röra. Men snart, snart är det borta och då ska här fotas bebisrum!!!

2 kommentarer på “Men snart…

  1. Ska bli så kul att få se hur hans lilla hörna ser ut! 🙂
    Det går så snabbt, jag tycker att det precis var igår som Viggo låg i sin korg brevid mig och nu sover han i sitt rum, i sin säng hela natten lång… eller ja, typ, när han inte hamnar inne i vår säng för att avsluta natten that is! 😀

    Men som sagt, jag ser fram emot resultatet med spänning! Kram!

  2. Ja, det är verkligen tudelat… Noah har börjat snurra runt i sängen och blir sur om han hamnar fel, så jag har börjat tänka tanken på att ha honom i egen säng. Men hur tomt kommer det inte bli utan en liten varm, mysig bebis i sängen?! Fast det är ju onekligen skönt när de börjar sova bättre… Hoppas han slutar vakna helt snart. =) Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s