Bebis · Bebisrum · Blått · Hemma hos oss · Hemmabyggt

8 månader vår lilla Lillebror…

För några dagar sedan blev Theo 8 månader och nu märker man att det är grejer på gång i den lilla kroppen. Under dessa 4 veckor som gått har hela 4 tänder tittat fram och fler ligger nog och lurar. Han pratar mer och för tillfället låter det mest baba-ba eller laab. Trots att nätterna efter tänder och sjukdomar inte varit särskilt roliga är han fortfarande världens gladast och har oerhört lätt för skratt.

Han har precis börjat få äta lite smörgås och lite större bitar. Smörgåsrån är en favorit och för de mesta kan han hålla sin vattenflaska själv. Han har upptäckt att hundarna ( speciellt Tira ) plockar upp allt han drar ner i golvet så det gör han med det mesta och ofta. När han är missnöjd så tjuter han tills man kommit på vad det är som när man matar honom och han blir törstig då kniper han läpparna och tjuter tills vattenflaskan kommer.

Han ställer sig upp på alla fyra och gungar fram och tillbaka i mellan åt men när han vill ta sig någonstans så kryper han i cirklar eller putter sig bakåt. Han älskar sin hoppgunga och hoppar gärna länge. Han gapskrattar när hundarna går förbi honom och stryker sig mot gungan. Och så sitter han stadigare och stadigare och verkar ha mer koll på att man faktiskt ramlar bakåt om man slänger sig bak. I kläder har han redan börjat dra åt 74, samma stl som Tindra hade i nästan ett år. Inget jätte plus på vågen så mer mat åt den lilla mannen.

Ja, han är 8 månader vår lilla Lillebror. Finast av dom alla…

Och även om det inte är ofta så visst kan han vår lilla…

Ha en riktigt fin onsdag mina fina vänner!!!

10 kommentarer på “8 månader vår lilla Lillebror…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s