Barn · Bebis · Djur · Hund · Inredning · Livet · Utflykt

Ett besök på Kungsmässan…

Idag efter frukost åkte jag och barnen ut till Kungsbacka i stormen för ett besök på Kungsmässan tillsammans med Sandra & Sam. Lite julklappsinspiration och farsdags inköp skulle hinnas med och från början var min tanke att jag skulle hitta många saker till både min och Tindras lista men några få utvalda saker fick vi ihop. Något riktigt bra var att både jag och Sandra hittade presenter till farsdag så det kan vi stryka från listan. Vi strosade runt och gjorde små inköp, hann med både lunch och en fika och gjorde vårt bästa med att hinna med både prat och shopping samtidigt som vi höll två 2,5 åringar i styr, inte helt lätt alla gånger…

Vi besökte några av mina favorit affärer och inhandlade några av årets första pepparkaksmått inne i den mysiga butiken Kitchen store…

En annan butik som jag älskar är fina Feel at Home som har allt från porslin till möbler, inte jätte stor butik men trots det fylld med en massa fina prylar och möbler. Fick med mig en liten vit skål till min serie som jag samlar på…

Det tog tydligen hårt på krafterna att spendera en hel dag i shoppingcentret tillsammans med busfröet Sam för när vi kom hem ville Tindra bara sitta i soffan och mysa framför bapappen ( barnpogrammet )

Tindra fick bestämma middag så det blev pannkakor med kanelstekta äpplen. Hundarna har givetvis full koll på vart man ska ligga för att ha bäst koll på mat som kan falla till marken. Det känns otroligt skönt att ha Vin hemma igen för oj så mycket vi har saknat honom!!! Vår fina lilla trio ♥

Önskar er en riktigt fin kväll vänner!!!

4 kommentarer på “Ett besök på Kungsmässan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s