Bebis · Köket

Fy bubblan vad sött…

Vaknade upp på ett strålande humör och förberedde mig inför en brunch med finaste Petra på Skårs gård. Planerna blev ändrade och jag ställde mig in på en dag hemma istället. Påbörjade ännu en ommöblering och ett jätte projekt med rensning och tömning, kommer säkert ta ett tag innan det är helt klart. Tänkte ge mig på att spackla imorgon bitti så det är färdigt för att slipas och målas på tisdag när Liten är på dagis…

Tindra har varit ute med pappa & hundarna runt tomten nästan hela dagen så jag och lillebror hjälptes åt med att flytta, rensa och tömma. Lillebror kanske mest tittade på men bättre sällskap än så finns inte! Tog en paus och åt lite mat och fortsatte sedan så långt vi hann innan barnen skulle sova, man skulle kunna säga att jag har lite att göra i veckan som kommer…

Måste bara visa er Theos första tand! Just nu ser det mer ut som ett riskorn han inte hunnit svälja men fy bubblan vad sött och precis intill har tand nr 2 börjat spricka igenom under helgen…

Hoppas ni har haft en riktigt fin helg!!!

 

6 kommentarer på “Fy bubblan vad sött…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s