Vikt efter förlossningen

Viktuppgången…

Vägning idag och jag kände på mig att det skulle vara plus på vågen. Kände mig extra tung i morse och tyvärr hade jag rätt. Vågen visade 65,6 och viktuppgången blev hela +1,3 kg! Känns ju rätt så jobbigt med tanke på hur glad jag blev förra veckan för det stora minuset.

Vet att jag slarvat med lunchen och det verkar vara mitt stora problem, det som avgör om jag kan gå ner eller inte. Nu när jag ammar lite mindre ska jag se om jag kanske behöver dra ner lite på kaloriintaget över hela dagen. Är ganska så less på att stå och stampa här så nu måste jag nog göra något radikalt för att få bollen i rullning igen!

20121025-075249.jpg

4 kommentarer på “Viktuppgången…

  1. Äsch, ibland går man upp, det kan ju diffa så mycket från dag till dag…
    Nya tag! 🙂 Nästa vecka har du säkert ett jätteminus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s