Djur · Hemma hos oss · Hund

Rasar i päls…

God förmiddag! Idag har jag spenderat hela morgonen i köket med att baka tårtbottnar då jag fick en sista minuten beställning igår.En stund efter att jag äntligen blivit klar får jag ett sms att kundens mamma beställt en tårta på annat håll (bageri) och därför måste avboka sin beställning. Kände mig lagom irriterad när jag spenderat hela morgon med tårtbottnar i onödan, jaja det är ju sånt som händer, behövde bara få det ur mig!

Här hemma börjar det bli tätt mellan dammsugningarna (så säger man säkert inte alls men ni fattar ) igen och till min förvåning var det Nea som bara rasar i päls. Trots att jag borstade länge länge finns det minst det dubbla kvar. Jag har varit så inställd på att Tira skulle löpa så jag har helt glömt av att Nea gått över ”tiden” även detta löpet och eftersom att hon löpte så sent som i januari så skulle hon ju löpt i juli istället för i maj och nu är vi då nästan inne i oktober!! Funderar lite på om det kan vara så att tjejerna håller på att samköra sina löp och det vore ju helt fantastisk, kan ju vara så att de tänker på vår lilla Vin och visst vore det fantastiskt med 2 löpperioder om året istället för 4…

Jag och lillebror är på väg ut för ett besök hos sjukgymnasten, ska få träffa en annan den gången och vi får se vad det innebär. Sen får vi hämta Liten och svänga vägen om affären och biblioteket innan vi kan landa hemma för middag. Ja, fullt upp denna gråa dag.

Önskar er en fin dag!!!

2 kommentarer på “Rasar i päls…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s