Bebis · Livet

En god vän skrev…

Jag och lillebror har haft en tuff natt, lillebror då han inte kunnat sova med en täppt näsa och jag med sonen som inte ville komma till ro helt. Nätterna har blivit mycket bättre då jag gav upp och började amma igen. En god vän skrev att jag kanske skulle ta en paus och få sova lite och tro mig det var en underbar idé, jag själv var nog alldeles för uppe i det hela för att tänka klart, en paus var precis vad vi behövde för att orka med. Nätterna blev till och med bättre efter det och Theo sov mycket bättre, antagligen för att han var ordentligt mätt.

Men inatt gick vi tillbaka till varje timme vaknande och jag hoppas så innerligt att det bara är pga hans förkylning…

Sen blir det ju inte så mycket bättre då jag själv inte känner mig helt kry heller. Hade tänkt orka mig ut på en långpromenad ikväll trots det för att få lite frisk luft. Ja vi får väl se hur det känns lite senare helt enkelt…

 

6 kommentarer på “En god vän skrev…

  1. Så skönt att ni fått sova bättre igen! Och jag hoppas verkligen att nattens bakslag är förkylningens fel. Vad sägs om en dejt nästa vecka? Jag kommer hem igen på måndagkväll och sen är inget planerat än så säg vilken dag som passar dig. Kram!!

    1. Lite bättre inatt men fortfarande en väldigt täppt näsa och orolig lite kille.
      Nästa vecka blir super, vad sägs om onsdag? Ska kolla om jag kan byta dag på dagis så kan vi komma efter frukost kanske?

  2. Hoppas det vänder för er. Vi har med gett upp att skippa maten på natten, skulle han nu vakna någon gång och vilja ha lite mjölk/välling, ja, då får han det. Vad som helst som gör att vi får det bra med sömn m.m.

  3. Du har säkert provat det men mot täppt näsa så kör vi koksalt. 1 dl vatten och ett kryddmått salt som får koka upp, svalna av och sedan häller man någon droppe i vardera näsa.. Fungerar för oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s