Hemma hos oss · Livet

Låt oss då ta en titt på eländet…

I fall ni undrar var jag håller hus så ska jag tala om att jag är här, inte helt närvarande just nu då jag försöker komma ikapp. Att golven blänkte och alla ytor var tomma för bara någon dag sedan är svårt att tro just nu men så är det. Tänkte visa er hur det kan se ut ibland när den här mamman inte hinner med. Och det där med de sömnlösa nätterna har ju gjort att det inte heller har funnits så mycket ork över för att inspirationen ska flöda. Så låt oss då ta en titt på eländet…

Hår hår hår, ja hur mycket jag än borstar ur henne verkar det ändå finnas hur mycket hår som helst kvar på henne och det mesta är hon snäll nog att lämna på golvet inne. Säkert ingen som tror mig om jag säger att jag dammsugade så sent som igår eftermiddag…

Hallen är väl platsen som lider mest just nu, där samlas alla artiklar som ska vidare till olika rum i huset…

På kökssoffan ligger blöjor, papper och post från de senaste dagarna och rosorna ja dom ville visst inte heller vara med mer…

Ja som ni ser så finns det en del att ta tag i en dag som denna och en liten bit på väg har jag kommit. När huset är städat ska det lagas fredagsmiddag, bakas provtårtor, promeneras hundar och till sist ska vi väl ändå kunna sjunka ner i soffan med en god portion fredagsmys ( om jag inte redan somnat vid det laget ) och kanske kanske ska jag orka ta tag i alla bloggar som jag ligger långt efter med. Nackdelen när man följer många är att det tar ett tag att ta sig igenom efter ett uppehåll som detta men oj vad jag saknar dom! Okända, kända, vänner och familj, ja varenda en!

Önskar er fina vänner en underbar början på helgen och hoppas att ni inte har i närheten av den röran som jag  just nu!!!

4 kommentarer på “Låt oss då ta en titt på eländet…

  1. Jag känner igen mig 🙂 Minus fäller som en tok emellanåt! Då krävs det att man dammsuger varje dag! Pluss fäller knappt alls än! Jag fattar inte hur man ska hinna med allt sen när man börjar jobba :/ hur pusslar man ihop livet då?!
    Kram till dig i röran 🙂

  2. Jo då, jag tror dig verkligen när jag ser hundhåret, och att du dammsugande senast igår;) precis samma visa som här hemma, även svart klinkers golv i hallen här också, och det gömmer sig ju precis inte;) hihi.. Våran norska lilla Buhund är inte lite dålig på att tappa hår;) super mysig och fin blogg!! Kraaaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s