Bakverk · Tårtor · Vit

Provsmakning…

Om några veckor har jag fått äran att göra ännu en bröllopstårta till ett par som gift sig utomlands och ska fira det med en fest här hemma för familj och vänner. Idag var de här på provsmakning och med sig hade de ett album med otroligt vackra bröllopsbilder i. Kritvit sandstrand, turkost vatten och bara fötter bland blomblad. Otroligt vackra bilder och en underbar känsla av att man faktiskt var där.

Jag hade gjort två varianter för dom att smaka på och de var eniga om vilken som var den stora vinnaren. Kvar lämnade de bara smulorna och det tolkar jag som ett bra betyg. Ser verkligen fram emot denna tårtan och hoppas kunna möta deras förväntningar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s