Barn · Bebis · Hemma hos oss · Livet · Utomhus

Det absolut finaste…

Klockan är alldeles för mycket egentligen men trots det sitter jag här igen! Nu när lillebror sovit så dåligt har jag visst vänt lite på dygnet, är jätte trött hela förmiddagen och kvicknar inte till förns vid middagsdax. Med andra ord inte mycket gjort först halvan på dagen och desto mer att få gjort andra halvan…

Jag och barnen spenderade lite tid ute på altanen och plockade i ordning det som lämnats kvar efter sommaren. Riktigt rått väder var det ute så lillebror fick testa sin nya overall och satt nöjt i gåstolen och höll koll på kvinnorna i hans liv. Tindra hon har en massa måsten i sitt liv just nu och för det mesta låter det såhär -Jag måste… Jag kan inte annat än att erkänna att det kommer från mig, tydligen måste jag en massa och hon vill ju inte vara sämre hon inte!

Det absolut finaste i mitt liv är mina barn och jag är så otroligt tacksam över dessa små juveler så det finns inte ord som räcker till…

Nä, sängen var det ja! Sov sött vänner!!

2 kommentarer på “Det absolut finaste…

  1. Du tar så otroligt fina bilder på dina juveler, tänk vad roligt för dem när de blir äldre att ha ett så fint ”fotoalbum” !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s