Bebis · Hösten · Hemma hos oss · Livet

Konsten att krypa…

Välkommen måndag! Nätterna börjar sakta bli lite lite bättre och det börjar kännas i kroppen att jag faktiskt får sova lite mer. Trots det tog det en evighet innan jag kom upp ur soffan i morse och började tag tag i den långa listan. Just nu är det mycket förberedande inför helgens stora tävling och trots att jag borde kommit en bra bit vid det här laget har jag efter lite problem inte alls kommit särskilt långt. Och eftersom att de bara strular hela tiden låter jag det vara tills ikväll då jag förhoppningsvis orkar ta nya tag.

Nu för tiden spenderas en hel del tid på golvet med en liten som försöker bemästra konsten att krypa! Han drar upp benen under sig och har redan nu förstått hur det ska gå till men tålamodet räcker inte riktigt till än och det resulterar oftast i att han i stället snurrar runt i cirklar. Jag passar på att njuta av den här tiden när man faktiskt kan sätta ner honom utan att oroa sig vad han ska få tag på, för det där med babysäkra har verkligen inte hunnits med och hur sjutton det ska gå ihop med storasysters alla miljoner leksaker som dras fram och tillbaka i huset under dagarna har jag ingen aning om…

Stod nyss ute på verandan och gjorde ett tappert försök att få ordning på mina pelargoner som jag tänkte övervintra, de har som så mycket annat blivit bortprioriterade och behöver verkligen lite kärlek. När jag stod där i godan ro började regnet vräka ner och det kändes inte alls lika rofyllt att stå där ute längre…

Ha en fin måndag vänner!!

 

 

2 kommentarer på “Konsten att krypa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s