Bakverk · Barn · Bebis · Livet

Det blir bebismys…

God förmiddag! Idag får vi besök av Tindras vän Levi och hans alldeles nya lillebror Noah. Det blir bebismys på hög nivå med andra ord och eftersom att jag fortfarande är alldeles för trött i huvudet efter all sömnbrist så spenderade jag förmiddagen med att baka bullar istället för att städa. Passade på att testa en helt ny variant av den klassiska kanelbullen och de blev super smaskiga! Tänkte lyckas komma ur mjukisbyxorna innan jag hämtar Liten på dagis och sen får jag nog allt röja lite i köket innan våra små vänner anländer…

Ha nu en riktigt fin fredag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s