Bakverk · Barn · Bebis · Hemma hos oss

En riktigt bra fredag…

Jag borde egentligen inte sitta här med tanke på att klockan ringer 05.00 men trots att jag är helt slut i kroppen vägrar huvudet bli trött. Imorgon blir det utflykt med hela familjen och det ska bli så himla roligt!

Idag fick vi ju besök av våra fina vänner och fick äntligen träffa de senaste lilla tillskottet Noha, tänk vad fort det går! För några månader sedan låg Theo också i famnen sådär lealös och sov utan att bry sig det minsta om omvärlden, idag tittar och griper han efter allt i sin närhet och häromdagen gjorde han sina första försök till att krypa! JA, galet fort går det!! Riktigt mysigt med lite besök såhär inför helgen och med sig hade dom primörer från trädgården och vi bjöd på mellanmål och kalasbullar, pratade bort några timmar och barnen röjde runt så där som dom gör i den åldern. En riktigt bra fredag med andra ord…

Ska försöka lägga mig ner och blunda, slappna av och släppa tankarna kring morgondagens utflykt och förhoppningsvis få några timmars sömn! Natti natt mina fina vänner!

2 kommentarer på “En riktigt bra fredag…

  1. Tack för några supermysiga timmar!!! Förstår om du var trött idag, men efter att ha sett resultatet antar jag att det var okej ändå — grattis! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s