Bebis · Djur · Hund · Livet · Utflykt · Utomhus · Valp

Underbart varm och bubblig…

Idag på förmiddagen åkte jag och lillebror ut med ett litet paket till Kungsbacka där vi mötte upp en ganska så ny vän. En sån där underbart varm och bubblig kvinna, ganska fast men ändå mjuk. Satt och pratade bort förmiddagen och med sig hade hon sin underbara lilla Leah på 3 månader…

Natten blev lite bättre, fortfarande en ledsen och arg liten kille men inte alls lika länge. Mannen han snarkade sig igenom de arga gråten trots att han låg i rummet någon ynka meter ifrån. Jag själv som låg ute på soffan gick tillslut in och satt och vaggade och sjöng för min lille son samtidigt som jag tänkte alla elaka tankar jag kunde om den snarkade luffsen som låg alldeles intill…

Hoppas på en ännu lättare natt inatt och snart, snart en helt gråtfri natt. Tack för alla era stärkande ord!! Trots att man vet att det snart blir bättre känns det så skönt att få lite medhåll!! Så tack fina ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s