Djur · Hösten · Hund · Utomhus

En av de vackraste…

I lördags fyllde min fina lilla kille 2 år. Han har varit hos oss i lite mer än ett år och är på många sätt en lätt hund samtidigt som han kan vara väldigt svår. Han är en import från USA och har inte lärt sig de vanliga grunderna som man vanligtvis ger sin valp här i Sverige. När han kom till oss hoppade han upp på bordet, i soffan, i fönsterna, han förstod inte att han skulle lägga sig ner eller sätta sig. Han lyssnade inte till sitt namn och förstod inte riktigt varför vi var viktiga. Min sambo kastade en pinne till honom och han bara stod och kollade när den föll till marken, han gick inte att kampa med, han sprang omkull Tindra och ja en hel del annat…

Idag efter ett år har han kommit en otrolig bit på vägen! Han lyssnar på sitt namn, han skakar på hela rumpan när man kommer och han älskar sin familj. Han kan ligg och sitt, sitt kvar ibland och han lägger sig när man ber honom. Han fungerar så otroligt bra med barn och fullkomligt älskar både Tindra och Theo. Han älskar att bada och kastar man en pinne hoppar han högt efter den och simmar in med den och väntar på att den ska kastas igen. Det finns fortfarande många bitar som behöver bli bättre men det är helt otroligt så långt han kommit på ett år. Ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till med honom för ibland kan man bli galen på honom men trots alla skavanker han har är han en av de vackraste individerna jag känner och hans hjärta är av rent guld. Jag älskar dig mitt Grattis på födelseagen!!

Vi spenderade förmiddagen tillsammans i skogen bara han och jag. Vi kastade boll, rejsade och badade och passade på att bara vara…

Det får bli många inlägg idag för att ta igen lite utebliven bloggning under helgen så vi ses snart igen fina vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s