Barn · Djur · Utflykt · Utomhus

På Cirkus Maximum…

Igår spenderade vi hela kvällen på Cirkus Maximum och det var Tindras först cirkusbesök. Hennes ögon lös upp mer och mer för varje nummer som gick och efter ett litet tag så satt hon och klappade händerna och dansade hela programmet igenom!! Det var helt fantastiskt vad roligt det var att se hur fullkomligt lycklig hon var…

Sitt livs första klubba…

När de svarta hästarna gjorde entré höll hon nästan på att hoppa ur knät så exalterad hon blev…

Fantastiskt duktiga var dom allihopa!!

Men den absoluta höjdpunkten på kvällen var ändå när hon fick rida kamelen!! Vi stod i kö precis utanför ringen när cirkuskillen tog henne i handen och ledde henne in i mitten, där stod hon helt själv bredvid de tre gigantiska djuren och väntade på att bli uppburen på en av dom. Sedan satt hon snällt och red med ena handen i bygeln och den andra med ett fast grepp i kamelens päls då hon inte riktigt nådde runt. Lyckan i hennes ögon då hon ridit klart var helt klart obeskrivlig!!!

I kulan körde 4 st motokyckla ( motorcyklar ) helt sjukt snabbt och tätt tätt intill varandra…

Absolut en av de bästa upplevelserna i Tindras liv. Hon var helt fascinerad av alla nummer och det första hon sa när hon vaknade idag var ”Elephanterna mamma!”

Idag firar vi för fullt. Vi firar 2 födelsedagspojkar och en känd mentalstatus, återkommer lite senare med det för nu ska vi ut i skogen igen.

Hej så länge vänner!!

En kommentar på “På Cirkus Maximum…

  1. Hi hi! Jag kan ju säga att efter att Calle varit på cirkus med P-a så pratade han inte om annat än de där motorcyklarna i bollen! Han ÄLSKADE dom! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s