Bebis

6 månader…

I lördags firade vi ju även lille Theo som blev 6 månader! Hur galet fort går det inte?? Jag tyckte tiden med Tindra gick fort men den går ännu snabbare med Theo. Och ni ska veta att jag njuter varje dag av min lilla glada goding, han är en helt fantastiskt liten kille och han plockar fram ett leende i varje person han möter vilket är helt magiskt att se…

Han fick en stor Ok-stämpel i rumpan på sin 6mån kontroll och följer alla kurvor exemplariskt ( stolt mamma minsann ) Han greppar allt som kommer i hans väg och når han inte sträcker han sig så långt han bara kan. Han tar sig runt i cirklar när han ligger på golvet och älskar att iaktta hundarna och när de tittar på honom tjuter han av glädje. Han fortsätter att förbluffa oss med sitt underbara humör och är glad nästan jämnt! Äter gör han med god aptit och har lärt sig dricka ordenligt med vattenflaskan som har ger ifrån sig ett tjut om han inte får den nuuu! Han sitter upp för det mesta utan stöd och i gåstolen promenerar han mest bakåt eller åt sidan.

Tindra & Theos kärlek blir starkare och starkare och hon älskar honom precis lika mycket som han älskar henne. Idag hos läkaren på Bvc frågade läkaren henne om det var hennes lillebror när vi kom och Tindra tittade upp och sa: Lilla gubben e de! Hon kallar honom det här hemma och ibland är det väldigt viktigt att poängtera att det är Lilla gubben, goa lilla Liten!!

Tror minsann att bilderna från Tiras Mh får vänta tills imorgon för den här mamman är helt slutkörd efter en lång måndag. Önskar er en fin kväll så ses vi imorgon igen!!

3 kommentarer på “6 månader…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s