Vikt efter förlossningen

Upp på vågen…

Idag är det torsdag och äntligen skulle jag upp på vågen! Sist jag vägde mig stod vågen på 67,9 kg och i morse visade den 66,6 kg vilket innebär en minskning på – 1,3 kg!!! Jisses vad glad jag blev, jag som räknat med att hamna på plus denna veckan efter semesterns alla godsaker!

Helt plötsligt känns det inte alls så långt kvar till min målvikt och mitt delmål som är – 20 kg är bara några kilon bort. Ja, nu känns det riktigt bra och jag hoppas att det får fortsätta så här de sista veckorna tills mitt mål är nått!

20120816-132744.jpg

2 kommentarer på “Upp på vågen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s