Bebis · Bebisrum · Blått · Hemma hos oss · Inredning · Vit

Theos nya hörna…

Oj, vart tog den här dagen vägen? I morse när vi lämnat av Tindra på dagis åkte vi ut till Ikea för att köpa en ny madrass till Tindra. Och som de flesta vet så är det ju inget ställe man bara springer in på lite snabbt och lätt men efter en och en halv timme var vi ute vid bilen igen. Plockade i ordning hemma en stund medan Theo sov och sedan traskade vi bort till dagis, utan hund! JA för honom glömde jag hemma…

Väl hemma igen tog vi det lugnt en stund innan vi började rensa ur Litens rum och vi invigde Theos nya hörna där han kan ligga i lugn och ro och titta, känna och klämma på sina saker utan att vi ska behöva vara rädda för att någon tass ska trampa på honom. Super nöjd är jag och hundarna låter honom ligga i fred och sprattla…

Kryper upp i soffan och laddar om inför morgondagens promenader, Bvc-besök och storstädning ( ni vet den som aldrig blir klar ) och innan jag glömmer måste jag fråga er om råd! Theo har börjat bli väldigt medveten om omgivningen och har jätte svårt att komma till ro just nu när han ska sova. Han vrider och vänder sig och spänner sig som en pilbåge medan han skriker. Så har de varit de två senaste dagarna så jag antar att de är för att han inte kan slappna av för alla intryck så han blir övertrött. Minns inte riktigt hur vi gjorde med Tindra, någon som känner igen det där och har något tips på hur man kan underlätta för honom??

Ha en fin kväll vänner!!

4 kommentarer på “Theos nya hörna…

  1. Nu är jag ingen expert men kanske det hjälper att varva ner han i tid innan läggdags? Börja någon halv timme eller timme innan läggdags med ett varmt bad, sänk ljuset i rummet, klä på pyjamas, sjung någon lugn sång för han, mys en liten stund, amma det sista om du brukar göra det och sen lägg han i sängen…

    1. Tack för tipset Sara! Jag ska testa att varva ner honom en bra stund i förväg idag så hoppas jag att det går bättre!! Tack!

  2. Sam hade inte nån sån period men han har varit jättetydlig sen han föddes (och är fortfarande till viss del) med att han har svårt att somna och komma till ro om han är övertrött och har sovit för lite på dagen. Var jag bara noga med att han sov på dagen tillräckligt länge så somnade han som en gris på kvällen. I hans fall har det aldrig varit en fråga om att hålla honom vaken på eftermiddagen el så för att han ska somna på kvällen utan precis tvärtom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s