Hemma hos oss · Inredning · Köket · Loppis · Mat · Renovering · Sommaren · Vikt efter förlossningen

Lite mellanmål…

God förmiddag! Här hemma har vi precis ätit lite mellanmål och vi ska snart fortsätta med dagens projekt som är storstädning men först blir det vattenmelon till efterrätt. Vi röjer och städar för att eventuellt göra en jätte förändring här hemma. Förhoppningsvis kan jag fixa lite med det imorgon när Tindra börjar dagis igen efter ett litet uppehåll. Kommer ta ett tag innan det blir helt klart men lovar att ni ska få vara med längs resans gång…

Under hela semestern har jag ätit lite som jag velat och inte lagt någon större vikt på vikten. Och nu såhär 3 veckor senare så känns det kan jag lova. Sist jag vägde mig hamnade vågen på 67,9 kg och jag hade gått upp 0,3 kg vilket inte är så mycket att klaga på men under veckorna har det blivit betydligt mer än så så från och med i måndags gick jag tillbaka till mina vanliga rutiner och ser faktiskt fram emot torsdagens vägning oavsett om den visar plus eller minus. Just bara för att se vart jag landar så jag kan ta nya tag! Och en 5 månaders bild på kroppen efter förlossningen kommer ju också så klart!

För er som är nyfikna på helgens tårta finns det bilder på den HÄR!!

Theos lilla låda är snart klar för målning…

Nä, tillbaka till städningen var det ja! Hoppas vi ses lite senare fina ni!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s