Bebis · Hund · Inredning · Sommaren · Utflykt · Utomhus · Utställning

Mot Ronneby…

I fredags strax innan 5 åkte jag, Theo & Tira ner mot Ronneby inför lördagens utställning och på vägen hämtade vi upp Petra & Halo. Det blev en lång resa på ca 5 timmar med allt från strålande sol, regnbåge, spöregn till mustig molnfylld himmel med mustiga rosa och lila färger. Stugan vi bodde i var Tiras syster Meya och hennes mattes farföräldrars, en underbar stuga med stor inhägnad precis vid havet. Vi satt uppe en bra bit in på natten och pratade likheter eller snarare olikheter mellan systrarna och sedan trimmade jag hundarna inför morgondagen.

Själva utställningen var inte så mycket att ha, underbart ställe och vackert väder men med en domare som skickade ut hundarna på löpande band. Stod länge och funderade på och diskuterade om vi skulle få det där Ck:t eller inte och sa till slut att hon inte riktigt var där än. För min del hade hon istället hellre fått hållit tyst om det för vad hjälpte de oss när vi ändå inte fick det! Några vidare bra bilder blev det inte heller tyvärr. Något riktigt kul var ju människorna vi träffade och däribland fina Charlotte som har Esther, Neas syster. En kvinna jag sällan träffar men tycker lika mycket om för det.

På vägen tillbaka till stugan stannade vi vid den underbara butiken In My House som Petra kollat ut i förväg på webben och vilken tur sen för helt underbar var den!! Gjorde några små fynd som ni ska få se imorgon och drömde oss bort bland de fina sakerna…

Tillbaka i stugan fick hundarna springa av sig en stund medan vi packade in det sista i bilen…

En underbar helg trots en utställning de flesta av oss helst lägger bakom oss. Men det är ju som tur är alla människor runt omkring som gör det hela till en underbar upplevelse! Tack underbara Sandra & Meya för er gästfrihet och Tack bästaste Petra & Halo för ännu en fantastisk roadtrip!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s