Bebis

Min älskade lilla pojk…

Ja då var vi tillbaka hemma i vardagen igen. Vi har haft en fantastiskt kul helg i Ronneby och nu är vi hemma och försöker komma ikapp lite. Uppdatering från helgen kommer lite senare när jag hunnit gå igenom alla bilder.

I onsdags blev ju Theo 5 månader så jag fotade honom på samma sätt som Tindra i samma ålder. Det är jätte kul att se att dom faktiskt är rätt lika fast ändå inte. Just nu vill han sitta upp och blir jätte arg (för att vara Theo då) när han glider åt sidan. Han älskar gröt och äter med god aptit. Leksaker är jätte kul just nu och ALLT ska smakas på och han jobbar för fullt med att plocka upp saker med händerna. Han fortsätter att ta livet med ro och skrattar sig igenom det mesta min älskade lilla pojk. Vikt och längd får vi se på torsdag då vi ska till Bvc igen…

Kunde inte motstå att lägga upp bilder på storasyster i samma ålder, visst är dom lika!?

Vi ses lite senare vänner!!

4 kommentarer på “Min älskade lilla pojk…

  1. Fina bilder! Dom är verkligen lika till utseendet! Vad kul att kunna jämföra med likadana bilder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s