Vikt efter förlossningen

4 månader efter…

Bilderna är tagna på dagen 4 månader efter Theos förlossning och man kan ju säga att det går åt rätt håll trots att jag har en hel del mammakilon kvar. Känner mig mer och mer bekväm i mig själv trots att det är mycket kvar. Nästa mål är att komma i ett par jeans igen för det längtar jag så otroligt mycket efter!!

Men jag fortsätter kämpa på så ska snart resterande kilon vara borta dom också!

2 kommentarer på “4 månader efter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s