Barn · Bebis · Djur · Hund · Sommaren · Träning · Utomhus

Vänta ni bara…

Ikväll var det lydnadskurs hos Tezze igen och eftersom Mattias fått lite extrajobb även den här veckan fick båda barnen följa med. Anette tog med sig barnen bort och kollade på djuren medan vi satte igång att träna. Tindra kom tillbaka alldeles glad över att ha fått titta på dom. Medan vi fortsatte träna lekte Tindra med Jojje och jag kunde koncentrera mig helt på Tira. Vilken hund! Älskar hennes fart och hur otroligt lättlärd hon är. Hon har mycket stadga kvar att träna men oj vad det kommer bli bra tillslut!! Och det här är hunden många trodde inte skulle hålla ihop till annat än vänstervarvet! Vänta ni bara ;0)

Rookie &  Sunday lyssnar noga på vad Tezze säger…

Mattes lilla Tirabira…

Mina finaste

Som vanligt, tack  för att ni hjälper mig med barnen!! Ni är guld värda!!

Theo blev ju hela 4 månader i söndags och har fått testa sitt livs första smakportion. Nya viktbilder har jag också tagit så det kommer upp på bloggen imorgon för er som vill se. Imorgon ska vi ge oss ut till Borås för promenadmys med fina Kicki och hennes Elias & Molly, det ser vi fram emot!! Ha en fin kväll så ses vi imorgon!

3 kommentarer på “Vänta ni bara…

  1. Alltid ett nöje att passa barnen. Extra roligt när Tindra är så stor nu och pratar 😉 Theo är go han oxå !!! Kom gärna hit en Söndag så är gården öppen med ponny ridning mm mm

    1. Ja det är riktigt roligt nu när hon förstår lite mer. Åhh det måste vi ju göra, tror hon skulle älska det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s