Badrum · Hemma hos oss · Hund · Inredning

Cool lugn…

Sådär ja, då var det mesta på min lista gjort och jag känner mig cool lugn inför kvällens färd mot Fjärås! Lite mera packning och badning av hundarna lämnar jag kvar tills ikväll så hundarna får så lite tid som möjligt på sig att bli skitiga igen. Imorgon stiger jag och mina finaste  upp med tuppen och åker ner mot Höganäs för årets andra utställning och som jag har längtat efter att få dra på mig utställningskläderna igen! Vi kommer träffa många gamla vänner men också nya vilket kommer bli såå kul!! Och eftersom vi övernattar där så ska vi göra ett efterlängtat besök i Butiken också!

Jag har redan hunnit duscha och slängt i mig en shake så nu åker jag och lillebror bort till Allum för att handla lite gott till pappa och storasyster som stannar hemma i helgen!

Ses sen sötnosar!

En kommentar på “Cool lugn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s