Bakverk · Rosa

Tillökning…

Nu äntligen kan jag dela med mig av vad jag har pillat med de närmsta dagarna! Det är så att bloggen har fått tillökning i form av en ny blogg. En bakblogg som jag länge velat skaffa men inte riktig kunna bestämma mig om vad den skulle heta eller hur den skulle se ut. Men nu är den äntligen klar!! Eller nja, ganska klar i alla fall för det finns en hel del små saker att pilla med men det får växa fram under tiden.

Välkomna in och titta!! Klicka här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s