Vikt efter förlossningen

Vilken känsla…

Galet vad fort dagarna går ibland! Gårdagen var jag knappt hemma men hann med en hel del och idag började vi dagen med att lämna Liten på dagis för att senare åka och köpa vit cement och kolla upp lite saker. På vägen dit hann jag med en sväng om en loppis och fyndade ett nytt skötbord till Theo (som givetvis ska målas om!) och några gamla burkar till köket.
 Och idag är det ju torsdag vilket innebär vägning och eftersom att jag haft så ont den här veckan har jag slarvat jätte mycket med maten och förväntade mig en viktuppgång på nått kilo så när jag ställde mig på vågen kände jag hur smilbanden drog ihop sig för vågen stannade på 69,7kg!!! En liten minskning på -0,3kg som denna gången känns stort då jag äntligen ligger i 60 kilos klassen och en gång för alla har sagt hej då till 70 kg!!!! Helt otroligt vilken känsla!! Nästa delmål blir 65kg och det känns helt underbart just nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s