Bebis · Blått

Lillebror…

Sådär nu har jag gjort en liten uppdatering av bloggen! Jag sitter och håller på med en lite sak som jag länge velat göra men varit osäker på hur jag velat ha den och nu äntligen har det lossnat och det största arbetet är gjort men en hel del finns kvar att göra. Kommer att göra en liten presentation om några dagar så fort jag fått lite ordning på vissa saker, ska bli så spännande att se vad ni tycker!!

Jag kom på att jag inte riktigt fotat Lillebror på hans 3 månaders dag så det har jag gjort idag istället. Han är så duktig min lille Theo, han är riktigt stadig i nacken nu och vill mest av allt sitta upp. Han drar sig upp med lite hjälp och ligger han på mage viftar han med benen och försöker komma framåt. Han skrattar mer och mer med ljud och fäster blicken mycket snabbare nu. Han är en riktigt glad liten kille och det är sällan man hör honom gråta. Sover hela nätterna gör han fortfarande med undantag för en  nattamning. Världens snällaste lillebror med andra ord…

 

Älskade lilla ♥

 

4 kommentarer på “Lillebror…

  1. Tack för senast Nuddis, så mysigt att hälsa på och se hur ni har det!
    Vad söt lillebror blev i sin dräkt 🙂
    Kramar

  2. Tack själv vännen!!
    Dräkten var helt ljuvlig, lite stor så den kan han nog ha hela sommaren 🙂
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s