Bebis · Hemma hos oss · Hund · Inredning · Loppis · Sommaren · Utflykt · Utomhus · Utställning

Äntligen hemma…

Igår kväll landade vi äntligen hemma i Härryda igen efter en långhelg med bästaste Petra & hennes underbara lilla Iller i fina Höganäs! Vi spenderade helgen på hundutställning med goda vänner, sov i pytteliten stuga, upptäckte vackra Mölle och fyndade på loppis sådär som bara vi kan. En utflykt som gjort mig varm i själen och som avslutades med hundbad på stranden. Theo har som vanligt varit en ängel och mest skrattat och sovit sig igenom besök på utställning, butiker, loppisar och bilturer. Trots att vi haft en helt underbar helg var det så skönt att få landa hemma och att få sova i sin egna säng…

Klockan ringde strax innan 05.00 i morse då fina lilla Amy kom för att stanna under dagen då hennes mamma åkt till Sthlm för intervju. Tindra väcktes någon timme senare och sedan har det varit fullt upp med dom små liven och trots att huvudet inte riktigt är med mig idag har vi skött oss fint och fått till både frukost, lekstund och nu en sovpaus. Lilla Amy slocknade i soffan när vi satt oss ner för lite barnpogram och Tindra fick välling i sängen och somnade efter 5 min. Nu får mamma en liten paus innan det blir sen lunch och sen full rulle igen. En liten stund ute blir det nog efter lunchen då solen tittar fram så fint.

Ska försöka orka med en liten uppdatering från helgen med bilder lite senare ikväll för er som vill se…

Kram på er så länge

En kommentar på “Äntligen hemma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s