Barn · Bebis

Helt fantastisk…

Vissa dagar är ju bara helt fantastiska!! Precis en sådan dag har vi haft idag, barnen har sovit lunch samtidigt och under tiden kunde jag plocka i ordning lite och när båda vaknat tog vi en liten promenad här runtomkring och var ute på tomten en stund, blåste på maskrosor och plockade stenar.

Sedan gick vi in och lagade mat, röjde upp i köket, städade Tindras rum och väckte lillebror för ett bad. När barnen badat färdigt la vi lillebror i vaggan där han somnade tittandes på mobilen och jag och Liten gjorde välling och gick in till henne. När jag kom ut hoppade jag in i duschen och nu sitter jag i soffan med en kopp te och ska spendera lite tid med min IPad och alla härliga bloggar…

20120602-211329.jpg

Ja, en helt fantastisk dag har vi haft!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s