Bakverk · Blått · Hemma hos oss · Inredning · Sovrum · Vit

Här hemma…

Så var äntligen helgen här och trots att den inte alls blev som jag först tänkt så blir den nog riktigt bra ändå! Mattias jobbar lite extra och åker iväg med sin arbetskamrat och fiskar direkt efter så jag och barnen är hemma själva idag. Morgonens prio var att få sovrummet städat, sängkläderna bytta och tvätten invikt i garderoberna och det har vi faktiskt redan hunnit med.

Igår var tanken att vi skulle åkt iväg och dagen till ära bakade jag en Blueberry cheescake till min fina vän men planerna blev ändrade så den blir istället kvällens mys här hemma…

När vi har varit ute och promenerat hundarna i skogen har jag sett blåbärsris precis överallt och jag älskar verkligen blåbär så just nu blir det mycket blåbär här hemma som ni kanske märker.

Och på min sida av sängen ligger Lantliv mat & vin som passande nog har en fantastisk blåbärsmoussetårta på omslaget…

Världens sötaste minivioler hittade jag i affären häromdagen, visst är dom söta!!

Tindra och jag har åkt på nån liten förkylning så vi båda är lite rinniga i näsan men trots det är humöret på topp och jag känner mig lite bättre i ryggen i dag till och med så nog ska fortsättningen på den här lördagen bli minst lika bra….

Ha nu en fin dag och tack för att ni tittar in!

2 kommentarer på “Här hemma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s