Bebis · Självporträtt · Sommaren · Utomhus

Mama loves you…

God morgon världen!! Fast egentligen är det ju redan en bit förbi lunch men hur som helst så börjar min dag just precis nu!! Efter att ha vaknat med värk i kroppen fick det bli en lugn morgon med värktabletter till frukost och nu när dom äntligen har börjat värka tänkte jag starta min dag.

För en liten stund sedan fick jag äntligen tummen ur och testa min nya lilla fjärrutlösare till kameran som jag fyndade i våras. Eftersom att det nästan alltid är jag som står bakom kameran finns det ofta väldigt få bilder på mig och barnen tillsammans men nu ska det bli ändring på det…

Min fina lilla Theo sov även inatt i sin vagga och snacka om att brösten värkte när jag vaknade! Vi får väl se om hans nya sovrutiner håller i sig för i så fall får vi väl hoppas att mjölken ställer om sig också.

Önskar er fina en underbar fredag!!!

6 kommentarer på “Mama loves you…

    1. Ja det blir ju lätt så tyvärr!! Så tråkigt när man vill se tillbaka på roliga händelser och man själv inte ens är med. Men nu ska det bli ändring på det!!

  1. Aww vad söt han är.. Grattis till underverket.. Svara gärna i min blogg, då jag inte läser dina kommentarer, bara inläggen. Allt bra med dig annars?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s