Vikt efter förlossningen

Inte alls vad jag hoppats på…

Idag är det fullt upp igen. Jag och Theo åkte bort till Allum för att inhandla studentpresent efter att vi lämnat av Tindra på dagis. Det tar alltid mycket längre tid än man tror och vips så försvann hela förmiddagen! Snart är det dags att hämta hem henne igen och få gjort lite mat för att sedan åka vidare ut till Långedrag för att fira lilla kusin som tar studenten idag…

Ja just det, idag var det vägning igen och jag kände på mig att det inte skulle ha hänt så mycket då jag har haft ont de senaste dagarna. Verkar som att det går mycket sämre med viktnedgången när jag har ont? Kanske rör jag mig mycket mindre när jag har ont? Vågen stannade i alla fall på 71,2 kg vilket är en viktminskning på -0,3 kg inte alls vad jag hoppats på och nu när jag är så nära 70-strecket känns det verkligen inte kul men men vi hoppas på att komma närmare nästa vecka istället!!

Ha en fin dag vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s