Barn · Bebis · Sommaren · Utflykt · Utomhus

Gårdsfest på dagis…

I måndags hade Tindra gårdsfest på dagis så vi åkte bort en stund så hon fick leka lite och handla lite fika i den egengjorda kiosken där de äldre barnen skötte betalning och uppläggning av de egengjorda frallorna och små chokladbollarna. Det är ju riktigt mysigt att få åka dit en stund och se vad barnen har gjort…

Tindra fick lite hjälp av pappa att handla…

Lillebror var som vanligt jätte nöjd i vagnen och somnade ganska snabbt till barnens livliga ljud runt omkring…

I morse var vi hos sjukgymnasten och simmade och lillebror låg i babyskyddet och tittade på medan jag tränade. En liten sväng förbi affären hann vi också med och jag hämtade upp min baddräkt som jag beställt på Ellos. Givetvis ville jag ju testa den och kände mig väldigt nöjd tills den sa tvärstopp upp mot låren. Efter en himla massa krångel ( för den skulle ju absolut gå på ) så fick jag på den och det såg ju väldigt intressant ut om man säger så! Konstaterade att det var lite väl entusiastiskt av mig att väja en stl 40 sådär 2,5 månad efter förlossningen.Så den får snällt ligga i garderoben i några veckor innan jag vågar testa den igen, för komma i den det ska jag ju!!!!

Tänkte försöka lägga upp studenttårtorna jag gjorde i helgen också men det får bli lite senare, hej så länge!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s