Bebis · Bebisrum · Blått · Hemma hos oss · Vit

En liten hörna…

Tänk vad han växer mitt lilla hjärta. Han närmar sig redan 3 månader och börjar bli en bastant liten herre. Vaggan blir mindre och mindre och snart måste den bytas ut men inte riktigt än. Det är så himla mysigt att lägga honom på kvällen och vagga honom tills han är totalt avslappnad. Sedan vaknar han vid 2 tiden och får sova vidare i vår säng efter lite nattamat…

Jag har börjat flytta runt lite här hemma för att försöka få till en liten hörna i vårt sovrum till Theo då vi inte har något rum till honom än. Vi får väl se hur det blir, jag har några idéer som jag hoppas ska funka.

Tänkte komma i säng i tid för en gång skull så nu kryper vi ner under täcket!!
Natti natt vänner!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s