Bebis · Blått

Världens gladaste…

Idag har jag världens gladaste lilla kille här hemma och alla andra dagar med för den delen. Oj vad han skrattar nu för tiden! Han älskar när man pratar med honom och skrattar högt när man säger god morgon eller när storasyster eller pappa kommer hem.

Mamman i huset mår riktigt bra idag och njuter av en dag med en lång förmiddag i soffan. Vi pysslar jag och Theo annars händer inte mycket! Efter en riktigt jobbig tid för kroppen känns det underbart att knapra piller igen ( med måtta såklart! ) så att jag får en paus från allt det onda…

Ser ni ärmarna på Theos body!! Stl 50 visserligen men nu är det banne mig på tiden att köpa lite nytt till stora killen som snart sportar 62 i kläder men först ska vi ner och kolla om det finns något av Tindras gammla babykläder som inte är rosa, hum ja vi får väl se…

Ha en fin tisdag mina fina läsare och tack för att ni tittar in!!

7 kommentarer på “Världens gladaste…

  1. Skönt att du har en bra dag Nadia 🙂 Binis och jag saknar dig, får ses snart! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s