Bebis · Bebisrum · Blått · Sovrum

För första gången…

Ligger i sängen och tittar på min lilla son som för första gången i sitt liv ska få sova i sin egna säng!! Egentligen hade han gärna fått sova hos mig jämt men eftersom att jag har sådana problem med min rygg tänkte jag testa att låta honom få sova i sin vagga så kanske jag slappnar av bättre i kroppen när jag sover…

20120514-234042.jpg

Eller så kan jag inte alls sova för att han inte ligger intill mig, jag vet inte men vi testar ändå.

Läkaren har skrivit ut fler tabletter så idag har jag mått bättre än på länge och jag har fått gjort en hel del som inte orkats med på sistone. Imorgon ska liten till dagis igen och jag och Theo ska pyssla med lite saker till honom, ni får se imorgon…

Sov så gott!

En kommentar på “För första gången…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s