Vikt efter förlossningen

Leende på läpparna…

God förmiddag!! Ett leende på läpparna i morse när jag ställde mig på vågen. Vikt idag 72,4kg med en viktminskning på -1,1kg trots helgens restaurangbesök och mindre promenader än vanligt. Mitt nästa delmål är ju att komma under 70kg och det börjar närma sig nu…

Tyvärr tror jag att jag har börjat promenera för långa sträckor då jag har fått riktigt ont igen. Jag var hos sjukgymnasten i morse och fick ett nytt program för att komma igång hemma igen. Hon ville att jag skulle backa lite och undvika längre sträckor ett tag så jag får väl gå tillbaka lite och öka lite mer försiktigt. På måndag ska jag till läkaren också och se vad hon säger.

Tittar in lite senare och visar tårtan jag gjorde, väldigt simpel tårta med ack så god! Ett önskemål av Mattias om choklad så choklad blev det!!

Vi ses sen sötnosar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s