Vikt efter förlossningen

2 månader efter…

God morgon! Torsdag idag vilket innebär vägning det första jag gör när jag klivit upp. Vågen stannade på 73,5 kg vilket blir en blygsam viktminskning på – 0,3 kg och denna veckan kände jag att jag ville göra så mycket mer än vad jag hann med. Trots att jag försökte tänka på vad jag stoppade i mig i tisdags så blev det väldigt mycket fetare mat än vad jag är van vid…

Ber om ursäkt över att jag ser ut som en dränkt katt men så ser jag tydligen ut när jag är nyvaken ;0)

En liten skillnad tycker jag nog ändå att jag ser även om magen fortfarande är bra rund. Det är bara att fortsätta promenera och äta nyttigt för ner ska jag gå även om det kommer ta ett tag och ikväll kanske jag nog till och med ska testa springskorna…

Hej så länge!

En kommentar på “2 månader efter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s