Vikt efter förlossningen

Riktigt besviken…

God morgon! I morse var det dags för vägning och trots att jag visste att det slarvats och ätits helt fel under helgen hade jag ändå hoppats att veckans promenader skulle hjälpa till och väga upp det men nähäpp, inte det…

20120426-104727.jpg

73,8 innebär -0,4kg vilket nästan inte räknas, känner mig riktigt besviken och kan inte riktigt njuta av att jag faktiskt nått ett annat mål som är att komma under -10kg sedan förlossningen. Jag tänker minsann småsura lite för mig själv en stund och sedan bli peppad till 1000 för att gå ner minst 1 kg till nästa vecka istället!!!

Skynda långsamt var det men fy bubblan vad trist det är ibland…

3 kommentarer på “Riktigt besviken…

  1. Var inte så hård mot dig själv! Med en kalashelg av din kaliber hade ju de flesta gått upp ett par kilon så att det ändå står ett litet minus på vågen är ju skitbra!! 🙂

  2. Det är ju kalasbra jobbat, nästan ett halv kilo på en vecka.. tänk på att det ger -2 kg på en månad:) jag skulle rekomendera att bara väga dig en gång i månaden och släng ut badrumsvågen!! Där ser man bara vikten, inte alls något om vätska, muskler mm. Kan tipsa dig om att ta kontakt med någon ifrån Herbalife, och väga dig där en gång i månaden:) Den vågen räknar ut massa olika siffror.. plus att man jobbar stenhårt under den månaden man har på sig till nästa tillfälle, tänk på att försöka väga dig vid samma tid på dygnet;) Du jobbar redan bra, Lycka till!!!

    1. Tack! Tänkte jag skulle göra det på egen hand utan hjälpmedel men har hört mycket gott om HL.
      Veckovägningen kommer jag inte kunna vara utan, gillar att kolla läget lite då och då och när den väl hänt nått blir jag väldigt inspirerad :0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s