Barn · Kalas · Pyssel · Rosa · Vit

Pyssel och bakning…

God morgon sötnosar! Idag fick jag lämna Liten på dagis till frukosten för att få lite extra gjort här hemma och trots att jag är trött efter några sena kvällar känner jag mig på topp. Farmor var som sagt här igår och höll Tindra sysselsatt med lera, bokläsning och en massa bus och under tiden fick jag plockat undan en del så idag blir det pyssel och bakning för hela slanten och givetvis kan jag ju inte låta bli att visa er en liten del av det jag håller på med…

Imorgon åker jag och lillebror in till stan för att köpa de sista presenterna och lite dryck och så. Längtar verkligen efter att få fira mitt lilla hjärta som redan blir 2 år!! Jag har pratat med henne en del om hennes kalas när hon undrar vad jag gör och berättat vilka som kommer och när hon själv räknar upp alla avslutar hon varje mening med ”Tindra åsså” Lilla sötnosen är rädd att inte hon ska få vara med…

Ha en fin onsdag vänner!!

 

En kommentar på “Pyssel och bakning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s