Barn

Älskade lilla Liten…

God kväll, sitter i soffan och pysslar inför kalaset med lillebror bredvid mig. Funderar lite under tiden på vart det senaste året tog vägen? Tindra gick från en liten 1åring på skakiga ben med lite fjun mitt på det söta lilla huvudet till en sprudlande snart 2 åring med spring i benen och lockar spretandes åt alla håll. Hon började på dagis efter sommaren och blev lillan som alla ville hjälpa, i veckan skolades en liten pojk in och lillan tillhör plötsligt de större barnen. Hon följde min resa med bebis i magen och frågade så många gånger om jag kunde ”oppa” magen. Nu är hon storasyster och hjälper till med sin lilla lillebror. Ja vart tog tiden vägen…

Min älskade lilla Liten

20120417-212925.jpg

2 kommentarer på “Älskade lilla Liten…

  1. Ja du Nadia……rätt vad det är har dom flyttat hemifrån…………ta vara på tiden 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s