Vikt efter förlossningen

Glädjeskutt i badrummet…

God morgon! Idag vaknade jag upp och riktigt kände hur tung kroppen var efter gårdagens kvällspromenad. Men när en pigg liten 2 åring vill gå upp och äta frukost finns det inte rum för någon sovmorgon inte…

Dagens första ”att göra” var som vanligt på torsdagar att ställa sig på vågen och eftersom jag stått stilla ett tag så förväntade jag mig det även denna veckan eftersom påsken bjöd på lite för mycket av det goda. Men gissa om jag gjorde glädjeskutt i badrummet när vägen stannar på 74,9 kg!! Japp, äntligen spräckte jag 75-strecket och nu satsar vi på 70-strecket som nästa delmål…

Nu ska jag lägga lite energi på att avsluta mitt senaste projekt som jag hoppas kunna visa er lite senare idag och sedan blir det att röja undan lite här hemma…

Hoppas ni också har en underbar start på dagen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s