Bakverk · Mat · Självporträtt · Utflykt

Ja må jag leva…

Idag blev jag ett år äldre, ett år närmre 30 och inledde det sista året som 20-åring!! Jag började födelsedagen med den obligatoriska prinsesstårtan på sängen och morgonmys med mina hjärtan och därefter lämnade pappa Tindra på dagis och jag fick rapport om en riktigt lycklig liten flicka som fick träffa sina små vänner igen.

Medan pappan gjorde några ärenden fick jag egentid i soffan med finaste lillebror hela förmiddagen. Därefter hämtades vi upp för lite födelsedagslunch med shopping…

Jag har verkligen haft en av de bästa födelsedagarna på länge med besök, prinsesstårta, middag, blommor, presenter, brunch, lunch, presentavlämning vid dörren, shopping och så mycket mer men bäst av allt har ändå varit att lillebror kom till oss tidigare än beräknat!

Imorgon kommer ett bättre inlägg med bilder på mina fina presenter, ojojoj säger jag bara!!

♥♥♥

Tack snälla söta ni för alla fina gratulationer på telefon, sms & facebook! Det betyder verkligen jätte mycket!!!

3 kommentarer på “Ja må jag leva…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s