Bebis · Blått

Tär på krafterna…

Mest av allt i hela världen vill jag bara ligga i sängen hela dagen och titta på min lilla kille! Han medför sånt lugn och får mig att må så otroligt bra…

Tindra har varit sjuk i veckan och har varit ledsen väldigt mycket. Inget direkt som verkar ha med Theo att göra utan mer att hon själv inte mått bra. Men gudarna ska veta att det tär på krafterna och min snälla lugna tjej har varit ledsen konstant. Jag antar att det finns en hel del orsaker som tillsammans gör att hon bara är ledsen och hoppas innerligt att det snart är som vanligt igen…

Men just nu är krafterna inte riktigt med mig och trots den enorma lyckan är jag matt och slut i hela kroppen. Måste tacka underbaraste Sandra som låter Vin ha lite semester hos sig medan Tira löper klart, att bara ha tjejerna hemma har gjort det lugnare och jag är sååå tacksam för din hjälp!!!

Hoppas ni får en fin fredagskväll!! Här inväntas Thaimat så den trötta mamman slipper stå vid spisen en dag som denna…

3 kommentarer på “Tär på krafterna…

  1. Usch vad tråkigt med Tindra. Det går ju både maginfluensa och förkylningar så det har säkert inget med Theo att göra. Men visst ska man vara uppmärksam med stora syskon, det kommer ju trots allt en till som ska ha mamma och pappa. Och jag tycker du ska ta all hjälp du kan få för att vara 2barns mamma, nyfölöst, 3hundar, hus, hem, mmm så är du inte stålkvinnan….. du måste lyssna på din kropps signaler och varva ner. Det du inte hinner idag det hinner du en annan dag. Ta veckorna med ro och njut av era underbara barn och framför allt…….. be om hjälp…..
    All lycka till med allt.
    Anette.

  2. Självklart vännen!!! Jag hade gjort det även om han var en riktig skithund men han är ju en sån prins att han verkligen inte är till problem. Katterna (framförallt Nita) blir nog glada när han åker hem för även om han gillar dem så har han inte fattat hur man är hövlig mot dem alls och idag lärde han Glassa hur man badar i vattenskålen i köket, men annars är han bara snäll och söt och otroligt kelig. ❤

    Ta det lugnt det bara går och njut av lillprins Theo och hans storasyster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s