Barn · Bebis · Blått

1 vecka gammal…

Idag blev han 1 vecka gammal fina lilla lillebror. 1 vecka sedan han stal våra hjärtan och gjorde vår familj ännu mer fulländad! Precis som med Tindra finns det inte ord nog att beskriva kärleken vi har för Theo.
Tindra är så stolt över sin lillebror och vill gärna klappa och hålla honom. Hon tittar nyfiket på när vi byter blöja och hjälper till och hämtar saker han kan behöva som nappen när han är ledsen eller nallen när han ska sova. Hon är verkligen duktig och så försiktig med honom.

Det är svårt att förstå att han låg i min mage för bara 1 vecka sedan. På något sätt känns det som att han alltid varit här hos oss och kanske är det för att han trots allt varit med i 9 månader.
Just nu passar vi på att bara vara, att få rå om vår lilla familj och skapa oss lite nya rutiner för tids nog kommer verkligheten snart ikapp oss.

På måndag blir jag ett år äldre och helgen ska spenderas med lite födelsedagsfirande. Känns på nått sätt väldigt avlägset då all energi går åt till att älska mina små. Jag älskar verkligen födelsedagar och vill gärna planera och fira ordentligt men i år kom lillebror och det räcker mer än nog liksom. Självklart vill jag känna mig lite firad och få äta gott och det vet jag att jag kommer få ändå. I år blir lillebror den finaste av presenter jag får!!

4 kommentarer på “1 vecka gammal…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s