Bakverk · Barn · Bebis · Blått · Hemma hos oss · Rosa

Baka drottninggrottor…

I torsdags hade jag så ont att jag bestämde att Tindra fick stanna hemma från dagis då jag inte ville promenera dit och göra det ännu värre. Bilen var kvar på verkstan så den kunde jag ju inte ta. Vi spenderade förmiddagen med att baka drottninggrottor trots att jag hade lite molande värk mest hela tiden…

Den fina bakskålen jag fått av underbara Elisabeth med texten  ♥ Life is sweet ♥ som ett litet tack för att jag driver en inspirerande blogg, jag blev alldeles rörd av att hon tänkte på mig! Tack snälla söta du än en gång!!

Är dom inte klara snart mamma??

Medan vi väntade på kakorna passade vi på att fota den blivande storasystern…

Sådär i efterhand kändes det ju ganska kul att jag valde just det blå formarna till våra grottor för några timmar senare föddes lillebror…

Tänkte knåpa ihop en liten förlossningsberättelse imorgon för nu blir det Desperata Husfruar med en sovande lillebror på bröstet. Kvällen kan inte bli bättre än så!!

Ha en fin kväll allesammans!

En kommentar på “Baka drottninggrottor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s