Bakverk · Blått · Hemma hos oss · Köket · Kläder · Rosa

Bortskämnd…

Min tanke var att samla alla mina fina presenter i ett inlägg men tiden räckte inte riktigt till för att fota allt idag så det blir en liten titt idag så får jag helt enkelt fortsätta i morgon. Det är nog knappast någon som missat att jag älskar att baka, dessa underbara formarna och lite annat smått och gott fick jag av mina fina vänner Linda & Jojje och jag är helt förälskad i de blommiga…

Något som fick mig att börja gråta var det enorma paketet som min kära sambo kom hem med för några veckor sedan. Jag tror fortfarande inte att jag riktigt fattat att jag fått min alldeles egna Kitchen Aid!! Något jag suktat länge efter och något jag verkligen inte förväntat mig! Jag har världens finaste sambo som tycker att jag förtjänar det efter att ha fött våra två små hjärtan ♥♥

En maffig bukett med rosor till tusen…

Och från syster den finaste sjalen från Ester Eleonora i rosa med spetsdetaljer, så otroligt vacker…

Jag har blivit så fruktansvärt bortskämd med alla presenter och är såå tacksam för allt fint jag fått! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med sötaste lillebror, finaste sambon och fröknarna blå…

Önskar er en fin kväll!

 

 

2 kommentarer på “Bortskämnd…

  1. Grattis åter igen och vilken lyckos du är som fått en alldeles egen Kitchen Aid!!! Jag är riktigt avis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s