Bebis · Gravid · Hemma hos oss · Inredning · Rosa · Sovrum · Vit

Happy Friday…

Vilken underbar dag!! Trots att jag vaknat varannan timme under natten för att kissa har jag sovit gott och mitt lilla hjärta sov hela natten inne hos sig till kl 08. Efter frukost hann vi läsa lite böcker inne på hennes rum och därefter hjälpte hon till att klä på sig med ett strålande humör! Ytterkläderna tog hon på sig utan ett enda ”nähä” pussade Nea på nosen och gick ut till bilen…

Jag tog med mig posten på vägen hem och öppnade ett brev från H&M som innehöll en Guldbonus som heter duga!! Därefter mys i soffan med Nea och nu lite plock med diverse bebissaker. Väskan SKA packas i helgen…

Vilken nostalgi att tvätta Tindras ytte pytte kläder, trots att de är så små att man blir sjukt varm i hjärtat minns jag att dessa var stora och lösa i början. De kommer från Kappahls Newbie kollektion 2010. I vaggan ligger nu täcke, kudde, filt, kläder och en åkpåse. I helgen ska vi hitta en lämplig väska och lägga ner energidryck, kläder till både mamma och bebis och en hel del andra bra att ha på BB saker. Underbart är bara förnamnet!!

Men innan dess fortsätter vi fredagen med en sväng om Blommigt & Prickigt och sedan vidare till våra finaste ute i Fjärås

Happy Happy Friday sötnosar!!

Ps. Fick ett mail igår från en av mina underbara läsare som köpt en liten present till mig som ett tack för min inspirerande blogg, hur rörd blir man inte då!!?? Mer om det lite längre fram ♥♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s