Hemma hos oss · Inredning · Pyssel · Sovrum · Vit

Det vackra…

Det är sant det där man säger att ”I det enkla bor det vackra”  våra nya sängbord passar så bra till sängen och känslan i vårt sovrum är precis som jag vill ha det! Det är enkelt men sååå vackert!! Nu är det bara några småsaker som ska till så är vi redo för att välkomna det nya lilla knytet in till oss…

Det blev inga magbilder idag då jag ser ut som att jag knappt sovit på flera dygn, den där powernapen blev jag bara segare av. Och den där väskan är fortfarande inte packad, hann liksom inte med i berget av kläder. Ikväll ska jag få håret klippt av finaste Maria som ska gå lös med saxen på mina superslitna toppar…

♥ Ha en fin kväll ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s